Pekka-Juhani Elomaa

Uusi painos (alkuperäinen)

Kolumni julkaistu " aika" paljon lyhennettynä TurunSanomissa 6.8.2015 . TS lyhensi kolumnin osittain tekstin pituuden takia, mutta niin tai näin tässä orginaali tekstini :

 

Uusi painos

Kirjoitin ja lähetin vähän aikaa sitten Turun Sanomiin lukijan kolumniksi tarkoitetun kirjoituksen, joka käsitteli maahanmuuttoa ja rikollisuutta, lisäksi Petteri Orvon outoa äänestys käyttäytymistä hallitus ohjelman vastaisesti pakolaistaakan jakamiseksi EU, n alueella. Kirjoituksen nimi oli ”Taas tätä samaa Persu valitusta”

Sitten tuli tämä Olli Immosen(ps) ”järkyttävä” yltiö isänmaallinen Facebook kommentti ja koko maamme lehdistö meni sekaisin. Kirjoitukseni hävisi todennäköisesti yhtä nopeasti ”jonosta” kuin sinne oli tullut.

Tämä on ok. Vapaa maa, vapaa lehdistö, vapaa minä.

Toimittaja Wali Hashi sai kirjoituksensa” läpi” Ollin ansiosta nopeasti. Hashi kirjoitti( TS 31.7.), että hänellä on kaksi veljeä, joista toinen on liikemies ja toinen Tanskalainen ja he olivat perheineen lomalla Turussa. Veljeksille tuli yllätyksenä, että jälkikasvu ei puhunut vanhempien kotimaasta. Tämähän on käsittääkseni hyvä asia. Sehän tarkoittaa, että jälki kasvu on löytänyt paikkansa vanhempien taustasta huolimatta. Voihan olla, että juuri me vanhemmat jarrutamme kehitystä parempaan ja sekoitamme nuorempien päät.

Voisimmeko kääntää tämän monikulttuurisuus asian todellakin aivan päälaelleen?

Mikä sitten tyydyttäisi asian kannattajia ja vastustajia? Tässä vaiheessa tietysti pitää mainita monikulttuurisuuden vastustajille, että maamme on ollut aika tilkkutäkki väestöllisesti aina ja kannattajille, että jos luulette näin pienellä maalla olevan rahallisesti varaa pitää pohjoismaista hyvinvointi valtiota ja monikulttuurista suomea(malli Amerikka tai Ruotsi), niin olette ulkona kuin lumiukot Saharassa. Pitää siis aloittaa rahasta. Voisimme tehdä päätöksiä, että tervetuloa ihmiset tänne vapaasti, mutta rahaa etkä, etuja saa euroakaan. Nyt rahahan aiheuttaa kantaväestössä kateutta, jonka he kuvittelevat maahanmuuttajien saavan heitä ketterämmin. Rahan jakamisen pitäisi loppua kaikille vasteetta. Siis kaikille.

Miten tämä muuttaisi Suomea? 

Aluksi voisi mennä lujaa. Poliiseja tarvittaisiin malliin Amerikka(tai Ruotsi), eli 4-5 kertainen määrä nykyiseen. Sitten aika nopeasti köyhien ja rikkaitten ero repeäisi. Kalliit asuinalueet aidattaisiin. Kaikki kuitenkin vapautuisi, myös kirkko. Se vapautuisi esimerkiksi vihkimään ketä sitten oikeasti haluaakin, eikä sitä tarvitsisi eduskunnassa märehtiä. Kirkko vapautuisi myös verotuloistaan. Kolehdilla mennään. Myös Moskeijoita saa rakentaa, kunhan rahoitus tulee yksityisiltä. Valtio ei osallistu enää mihinkään aatteellisiin tai uskonnollisiin hankkeisiin. Sosiaalitoimistot voitaisiin lakkauttaa, koska rahaa ei jaeta lanttiakaan enää. Ei kenellekään.Mitä tahansa työtä tekemällä kertyy vakuutus työttömyyden varalle. Mitään muuta työttömyysturvaa ei ole. Ei kantaväestölle, eikä maahanmuuttajille. Koulut tulevat maksullisiksi. Ruotsinkieliset saisivat tukea saman verran, kuin muun kieliset, eli 0€ . Rikostilastoja ei kerittäisi aluksi pitää ja sitten niillä ei enää olisi sinänsä merkitystäkään.

Lopputulos

Pitkänajan jälkeen kaikki rauhoittuisi. Suomi olisi oikealla tavalla monikulttuurinen. Eläisimme tosin taloudellisesti erilaisessa yhteiskunnassa kuin nyt. Myös kuntien ja valtion työnjako on selkiintynyt. Verotulot eivät kuitenkaan ole nousseet, koska oravannahka on päivän sana. Olisi kuitenkin enemmän makuja ja tuoksuja, sekä vilinää ja vilskettä. Uskonnolliset ristiriidat ovat aika vähäisiä, vaikka islaminuskoisten määrä on puolet väestöstä nyt. Myös ääri-islamistien määrä on vähentynyt, koska ei tarvitse enää sinänsä kapinoida mitään vastaan tai puolesta. Islaminuskoiset ovat hyväksyneet myös keskuuteensa mukaan homot ja lesbot. Ainoa negatiivinen monia mummoja ärsyttävä juttu on moniavioisuus ja lapsi morsiamet, mutta nuoret ovat jo niihin tottuneet. Alkoholia ei saa vieläkään R-kioskilta. Perussuomalaiset ovat hävinneet ja muuttaneet pois, lähinnä Färsaarille ja Islantiin. Ei tosin ole myöskään enää RKP puoluetta. Kaikki on maassa hyvin. 

Pekka-Juhani Elomaa (ps) 

Tapahtumia tarkkaileva merimies Turun Portsasta

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat