Pekka-Juhani Elomaa

Ei myönnä

Helsingin sanomien toimittaja Saarikoski totesi twiitissään, että D.Trump on pelle ja hänen mahdollisuutensa on voittaa 0.0. Olikohan toimittaja itse 0.0 sitä kirjoittaessaan? Ei kannata ainakaan myöntää.
Sitten kävikin niin, että D.Trump voitti suuren Amerikan suuret vaalit, silti valtamedioiden mukaan kukaan ei myönnä häntä äänestäneenä? Varsinkaan anopille ja naapurille ei kukaan sano äänestäneensä Donaldia, vaikka kuinka olisi potuttanut tai ahdistanut Obama Husseinin valtakausi.
Ihmettelyn aihetta kyllä antaa, että miten median kuvaama kouluttamaton valkoinen keski-ikäinen mies puolinen roska väestö pystyi äänestämään ja voittamaan USA,n vaalit yli kaikkien koulutettujen, latinojen, nuorten, naisten, mustien ja muuten vaan paremman väen?
Vaalien jälkeistä media tarjontaa on ollut hauska seurata. Yle Talk ohjelma oli ehkä hauskimmista hauskin. Vero varoilla kustannettavassa ohjelmassa neljä "asiantuntijaa" ja toimittaja Andersson, Kalevalaista itkua vääntäen eivät myönnä edes itselleen, että Donald voitti vaalit. Olivat vaan varmoja, että maailman loppu tulee.
Timo Soini(ps) ehdotti muuten, että sekä Yle ja Helsingin Sanomat voisivat säästää paljon rahaa, kun teetättäisivät vähän vähemmän gallupeja joiden tulokset ovat oman mielensä mukaisia.
Yksi sellainen mielin-kielin gallup luku on muuten Perussuomalaisten kannatus prosentti. Se valkoisesta roskaväestöstä koostuva,  mukavien ihmisten puolueen kannatus lukema. Tähän ei tarvi palkata tutkijaa, ihan tavallinen sammakkomies  riittää tietämään, että lukeman pilkku on väärässä paikassa.


Pekka-Juhani Elomaa(ps)
Kirjoittaja on tapahtumia tarkkaileva merimies Turun Portsasta

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat