Pekka-Juhani Elomaa

Aamu kahvin kanssa luettua

 

 

 

Näin lomalla on joskus aikaa ihmetellä lehtien otsikoita ja juttuja vähän pitempään. Tällaiset tarttuivat silmiini tänään:

 

1. Timo Soini on homo ja eutanasia vastainen, mutta ei ole ihmisvastainen, taas niin kuin Perussuomalaiset ovat ? 

Kommentti: Ympärillä olevat jees jees miehet alkavat ahdistaa ja hillotolppa alkaa sulaa.

 

2. Jussi Halla-Aho totesi, että on kumma jos presidentti Niinistö tapaa Putinia, niin se on valtiomies taitoa, mutta jos Trump tapaa Putinia, niin se salaliitto ja Venäjän kätyri kokous? 

Kommentti: Kumpi ja Kampi tappelivat, mutta Jussi on oikeassa.

 

3. Venäläinen maailman suurin ydin-sukellusvene oli Itämereltä matkalla Punkaharjulle turvaamaan Putinin huippukokousta. Kapteeni on erittäin pettynyt merikarttoihinsa. 

Kommentti: Putin oli vielä pettyneempi ja se tietää suolakaivosta kipparille.

 

4. EU tuomioistuin on päättänyt, että Dublin sopimus on voimassa(??) ja kaikki esimerkiksi 2015 tulleet nuoret iPhone miehet voidaankin palauttaa vaikka Ruotsiin ja siitä sitten Domino  tyylisesti siihen ensimmäiseen turvalliseen EU maahan johon ovat saapuneet.

Kommentti: Onko sellaista turvallista EU maata enää ja jos ei ole niin miksi? Siis syy ja seuraus on tullaan turvaan ja sitten hulinaksi. Eläköön ...noh ihan mikä vaan..( kahvi hörppy välillä).

 

5. Meillä Turussa on syttynyt Topiojan kaatopaikalla jo toinen tulipalo peräkkäin aiheuttaen valtavasti myrkyllistä savua Tampereen suuntaan.

Kommentti: Sherlokki solmunen epäilisi jo pyromaanin olevan asialla, mutta kortteli poliisi vastaa tällä hetkellä tutkimuksista, koska tuulen suunta on Turun kannalta suotuisa.

 

Lisää kahvia, Ipad kiinni ja ulos lasten kanssa palloa potkimaan. Tällaista se on....

 

Pekka-Juhani Elomaa( PS)

Kirjoittaja on tapahtumia tarkkaileva merimies Turun Portsasta

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat