Pekka-Juhani Elomaa

Vihreä Suomi .. median kupla vai fakta?

 

 

Poliittisesti Vihreitä edustava Barcelonan pormestari Ada Colau, kertoi muutama viikko sitten haluavansa turistit pois kaupungistaan ja ottavansa miljoona pakolaista tilalle? Miettikääpä tätä lausuntoa, suuren surun taas iskiessä ääri-islamilaisen terrorin muodossa tajuntaamme. Eikö ole ihmeellistä, miten Adan toivomasta asiasta saattaa tulla totta. Turistit kyllä kaikkoavat ja pakolaisia alkaa olla jo miljoona. Vai tarkoittiko hän miljoona lisää? Kuinka huonossa jamassa ihmisen lääkitys voi olla? 

 

Barcelonassa pitkään asunut Suomalainen  toimittaja totesi tänään (18.8.) , että hän osasi odottaa tätä iskua, varsinkin koska maahanmuuttaja porukalla on tylsää ja rahat loppu. Hän siis ”osasi oikein odottaa” tätä iskua? Mitäs sanoisitte, jos väitän, että jokainen tavallinen tallaaja täällä pohjolassa on osannut odotella näitä iskuja jo vuosia. Mitäs muuta voimme tehdä, kuin odotella. Rajat on auki edelleen ja piikki myös. 

 

Meillä täällä kotimaassa vihreät ovat nousseet toiseksi suurimmaksi puolueeksi, ainakin mitä Yleen on uskominen ja eihän siihen ole, siis uskominen.

Mutta jos tämä kannatus on läheskään totta, niin minun täytyy kyllä ruveta varmaan katsomaan Linkolan kanssa peiliin, koska niin käsittämätöntä tämä maailmanparantajien suosio on täällä meillä, vaikka en keksi ainoatakaan hyvää asiaa, joita vihreät olisivat poliittisesti saaneet viime vuosina aikaan tavalliselle suomalaiselle? Sen sijaan he hyväksyivät uuden ydinvoimalan, joka ei ole ikinä valmis; he saivat energia veron nousemaan summiin, joilla köyhimmät joutuvat pistämään lämpöpatterit kiinni; lapsilisiä leikattiin ja myös koulutuksesta, mistä jaksavat nyt huudella koko ajan. 

 

 

Kaiken ihmeellisintä vihreissä on kuitenkin sinisilmäisyys maahanmuutto asioissa. Tämä ei mahdu tavallisen ihmisen kaaliin, että miksi he haluavat tuhota maamme väkisin ajamalla politiikkaa, johon meillä ei ole varaa rahallisesti tai henkisesti ( kahtiajako/ turvallisuus)? Nyt kuitenkin tulee se viiden pisteen kysymys: vaikka meillä ei olisi varaa tällaiseen maahanmuuttopolitiikkaan, niin onko Suomalaisilla halua vihreitten maahanmuuttopolitiikkaan? Vihreitten oletetun kannatuksen mukaan on.

Itse tosin en keksi tähän suosioon syyksi kuin kaksi selitystä, joko vihreitten äänestäjät ovat päässään kummallisessa modessa ( jota ei vaan Linkolan kanssa enää tajuta) tai kannatus tilastoja vääristellään. Myöskin vihreitten kannattajia on runsain joukoin viroissa,  jotka saavat elantonsa maahanmuuttoon liittyvissä toiminnoissa. Lisäksi median väki on tutkitusti vihervasemmistoa, joka tietysti vaikuttaa julkaisujen tyyliin ja kertomattomuuteen maahanmuutto asioissa äänestäjille.

 

Seuraavat Islam vaikutteiset iskut ovat vain lyhyen ajan kysymys Euroopassa. Sen tietää sekä vihreä, että persu. Vain toinen kuitenkin tuntuu ainoastaan tajuavan sen syyt ja seuraukset? Se aivojen mode, se aivojen mode… .

 

Pekka-Juhani Elomaa ( PS )

Tapahtumia tarkkaileva merimies Turusta 

 

Ps. Klo 17.35. Tukholma.  Olen saanut juuri kuulla, että koti kaupungissani Turussa on tehty terrori iskuun verrattavissa oleva teko. En voi tätä käsittää tätä. Mutta näinhän juuri tuossa ylhäällä kirjoitin. Olen saanut omaiseni kiinni. Olivat olleet jäätelöllä kauppatorilla klo 15 aikoihin. Voimia uhrien omaisille.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat