Pekka-Juhani Elomaa

Koodaribussi no.2 saapumassa?

  • Nasan satelliitti
    Nasan satelliitti

httwps://www.mv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/emme-ole-koskaan-nahneet-mitaan-tallaista-aurinkokunnassamme-outo-tahtienvalinen-vierailija-edes-nasa-ei-tieda-mika-se-on/6635798#gs.N_AYkKA

 

Turussa, Jumalan vuonna 2017/10/31

 

Nasa on julkaissut, presidentti Trumpin myötävaikutuksella, että aurinkokuntaamme on viimeinkin saapunut  Trumpin uneksima  kuljetus ViherVasemmiston mahdollista kotimatkaa varten. Epäilyjähän tästä ViherVasemmiston ”UFO puolesta” on ollut jo pitkään, varsinkin CIA on tätä epäillyt.

Kyseessä on yli 400 metrinen ennen näkemätön ilmiö, jota on alettu kutsua Koodaribussi kakkoseksi. (KB2). Nasan toivomus on, että bussi noutaa ensin omansa pois Euroopasta ja hyvä niin, koska aluksen huomasi, häive tekniikasta huolimatta yliopiston tutkija Rob Weryk suurella kaukoputkella. Presidentti Trumpin mielestä on kunnia asia, että Euroopan vihervasemmisto voi aloittaa odottamansa kotimatkan ensimmäisenä, vaikka hän yleensä pitää ensisijaisesti Amerikkalaisten puolta.

Nasalla ja Trumpillakaan ei ole tarkkaa tietoa, koska tämä koodaribussi on viimeksi käynyt aurinkokunnassamme. Todennäköisesti niin kauan sitten, että kaukoputket olivat paljon pienempiä. Suomessakin on jo CIA,n ja Supon mukaan täysitohina päällä matkalaukkujen kanssa. Hommaa johtaa kuulemma, Trumpia korkealle arvostava, eläkkeellä oleva Turkulainen professori. 

Viestintä Koodaribussi.2 ja maan välillä on ollut vielä aika heikkoa. Lähinnä sitä on yritetty morsetuksella,  koska Marssissa ei toimi Wi-Fi , eikä hirveän hyvin 4G verkkokaan, tosin sieltä löytyi 2G verkkoa muistuttava järjestelmä, jonka NASA arvelee rakennetun Koodaribussi2 viime käynnillä, kauan sitten .

Tarkkaa Koodaribussi kakkosen saapumis aikaa ei siis tiedetä, mutta lähtö päiväksi,  jostain kumman syystä ( CIA selvittänyt luultavasti ) on muodostumassa 6.12. Syytä tähän ei tiedetä, mutta Suomen vihervasemmisto iloitsee tästä, koska silloin on jotkut turhanpäiväiset juhlat maassa. 

CIA,n mukaan mukaan lähtee myös paljon maailman Sosiaalidemokraatteja, koska KB2,n viime käynnillä ei varsinaista vihervasemmistoa ollut ja nämä jotkut ovat, vaan kuulemma jämähtäneet demareiksi. 

Presidentti Trumpille tämä tuleva tapahtuma on onnen ja ilon päivä. Ehkä monelle muullekkin? Tarkkaa tietoa tästä ei tosin vielä ole, koska kaikki gallupin tekijät ja tilasto-firmat pakkaa laukkujaan. 

Nasan mukaan,  on tietenkin liian aikaista arvioida tämän miljardien Ufojen kotiinlähdön vaikutukset planeetallamme. Supertietokoneen laskelmien mukaan planeettamme rauhoittuu paljon, koska sodat vähenee kummallista kyllä. Supertietokoneen mukaan se johtuu siitä, että maahan jääneet ihmiset eivät usko kaikkea Liipalaapaa, mitä naapurit kertoo.

Supertietokoneen alustavien laskelmien mukaan myös maanviljely ja metsästys järkevöityy, kun esimerkiksi,  jokainen maa viljelee ja syö sitä, mitä omassa maassa kasvaa. Tofun ja soijan tuonti maailman toiselta puolelta loppuu.

Yllättävin tieto on , että jäätiköiden ja ikiroudan sulaminen vähentyy tai jopa loppuu. Tämä johtuu supertietokoneen mukaan siitä, kun miljardi plus vihervasemmistolaisten muovista, eli öljystä tekemien kenkien valmistus loppuu. Kengät tehdään jälleen nahasta. Käytäntöön tulee myös sellainen, että toinen kenkä voi olla oravaa, toinen sikaa. Supertietokoneen mukaan se on jopa muotia. 

Nasa on luvannut tiedottaa heti, kun jotain faktaa ilmenee :)

 

Pekka-Juhani Elomaa 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat