Pekka-Juhani Elomaa

Telakat pyörii täystehoilla, mutta muistellaan vähän...

 

Päivitys 29.12..2017

Useista sähköposti viesteistä johtuen, avaan vähän, sitä mikä mielestäni on duunari? 

Duunari on sellainen joka saa palkkaa yritykseltä. On siis ihan sama oletko yli-insinööri, leipuri, merimies, myyntipäällikkö tai pankkitoimihenkilö( varsinkin pankkitoimihenkilö), niin olet duunari. Ja iso pointti on se, että duunarin ei hirveästi kannattaisi äänestää esim. Kokoomusta...Ai miksi? Kysy vaikka Pankki alalta, että miten on mennyt viime vuosina?  Wannabe- kokoomuslaisuus on kallista palkansaajalle pitkänpäälle.  Kannattaa siis vilkaista sitä tilinauhaa uudemman kerran ja jos maksat itse, itsellesi palkan, voit äänestää vaikka Kataista, jos tuntuu kivalta. Muuten kannattaa harkita...

Turussa

P-J Elomaa

 

 

 

 

https://yle.fi/uutiset/3-6430347

 

Turussa 28.12.2017

Ei niin monta aikaa sitten, kun hallituksessa oli vielä Demarit, Vasurit ja Kokkarit . Tuona aikana valui järjestäen telakoidemme tilaukset Kiinaan ja Ranskaan yms.maihin, johtuen täysin munattomasta ja näköalattomasta politiikasta, jota nämä meidän herrat eivät osanneet pelata. Esimerkiksi Ranska  pelasi täysin EU sääntöjen vastaisesti tukia laivan rakennukseen, kun meidän herrat eivät edes tajunneet miten peliä pelataan. 

 

Hyvä olisi muistaa myös paperimiesten, metallimiesten, miten ruukit ja tehtaat annettiin puoli ilmaiseksi pois tai muutettiin Kiinaan. Ministeri Ihalainen kierteli Audilla joka pahuksen kylässä, sanomassa ” että kyllä tämä tästä” . Itse olin paikanpäällä Taalintehtaalla, missä arvon demari oli 10 minuuttia ja lähti takavalot vilkkuen pois. 200 metallimiestä jäi katsomaan, kun kaikki valui hukkaan ja halvalla.

 

En väitä, että nykyinen hallitus olisi tällähetkellä paljon parempi, varsinkaan, kun Sininen tulevaisuus on siellä Cockerspanielina mukana. Mutta sen voin todeta, että jonkinnäköinen johdonmukaisuus sentään sillä alussa oli. Myöhemmin on sitten kyllä selvinnyt, että meitä Perussuomalaisia vietiin kuin pässiä narussa, eli selko suomeksi, niitä asioita joita oli sovittu, ei ollut aikomusta pitää. Näin se on.

 

Koska nyt menee hyvin Länsi-Suomen telakoilla ja mm. Ukin autotehtaalla, niin on hyvä muistuttaa siskoja ja weljiä, että tämä ei ole pätkääkään vanhojen nk. työväenpuolueiden ansiota.

 

Vasemmistoliitto on lähtenyt täysin avaruus linjalle, ajaessaan rajatonta maahanmuuttoa. Kaikki duunarit eivät tunnu tajuavan mihin se johtaa. Se johtaa työehtojen poljentaan. 

 

Demarit ovat kuin tuuliviiri. Siitä edellä juuri näyttöä. En lähde edes ex. Valtiovarainministeri Urpilaisen sekoiluja avaamaan, totean vain, että duunaria ei noissa päätöksissä näkynyt. Ei sitten millään.

 

Kokoomus on vaikea pala. On todella ihmeellistä katsoa Fortumin yms. rahasampojen ilmaiseksi myymistä ja EU virkojen perässä juoksemista. Se on kuitenkin tullut selväksi, että heille sopii se, että maahan tulee niin paljon ulkomaalaista työvoimaa, kuin vaan kerkiää. Tottakai sopii.

Arvon metallimiehet, Ammattimiehet ja naiset. Ainoa puolue, joka pitää työväen ja Suomalaisen puolta on Perussuomalaiset. Perussuomalaiset pitävät myös yrittäjän puolta. Sellaisen yrittäjän, joka maksaa veroja Suomeen.

Vaatimaton toiveeni olisi, että muisteltaisiin faktoja, eikä nieltäisi taas samoja jorinoita, kun vaalit koittaa. 

 

Pekka-Juhani Elomaa (PS )

Tapahtumia tarkkaileva merimies Turun Portsasta

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat