Pekka-Juhani Elomaa

Suomen Kansalaisuus alkaa olla vitsi, mutta vielä on aikaa päättäjät.

Kemiönsaaressa 20.6.2018

Kansanedustaja Ville Tavio (PS) otti tämän päivän Turunsanomissa kantaa jälleen Suomenkansalaisuuden liukuhihnalta jakamiseen.

Me Perussuomalaiset olemme nähtävästi ainoita jotka uskaltavat taas nostaa kissan pöydälle ja varsinkin Ville Tavio, joka jaksaa siellä isolla kylällä, yrittää näille muille puhua järkeä.

 

Passien jakaminen, varsinkin pakolaisille vain 4 vuoden oleskelun jälkeen on silkkaa hulluutta verrattuna muihin EU( kirosana) naapureihimme. Onhan päivän selvää, että naurettava 4 vuoden automaatio aika on hirvittävä vetovoima, Tanskan, Saksan, Itävallan lähes 10 vuoden koeaikaan.

 

Voin vain ihmetellä, että miksi kansanedustajamme eivät toimi puoluerajoihin katsomatta? 

Heidän ensisijainen tehtävänsä on ajatella Suomea(vai onko?) ja tämä kansalaisuus automaatio tilanne on kaikkea muuta kuin Suomen etu. Kansalaisuus on pystyttävä myös peruuttamaan, varsinkin ns.kaksoiskansalaisuuksien kohdalla, jos siihen rikosten yms. aihetta ilmenee. 

 

Ei voi liikaa korostaa kuinka vääristynyt ja jälkeenjäänyt lainsäädäntömme on tässä asiassa, joka tulee peilaamaan koko Suomen tulevaisuutta ja yhteiskunnan hyvinvointia ja turvallisuutta.

 

Ymmärrän toki, että Kokoomus haluaa halpaa työvoimaa ja ViherVasemmisto, äänestäjiä maahamme, mutta ei tarvi olla matemaatikko, että tajuaa yhtälön lyhytnäköisyyden vai tarviiko? 

 

Pitääkö kansalaisten jälleen kerätä jotain adresseja netissä, ennen kuin Edustajamme heräävät koomasta. Tehkää työnne. Asialla on kiire.

 

Pekka-Juhani Elomaa ( PS)

Tapahtumia tarkkaileva Merimies Turun Portsasta

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat